KashXpress

Pembiayaan peribadi-i istimewa untuk kakitangan kerajaan

Dapatkan Tunai Segera dengan KashXpress!

Anda kurang yakin? Kami boleh bantu anda.

KashXpress istimewa untuk Kakitangan Kerajaan Malaysia.

Ianya cara terpantas & termudah untuk mendapatkan Kash!

Mendapatkan pinjaman peribadi konvensional boleh menjadi sangat mencabar, tetapi dengan KashXpress sangat berbeza! Di KashXpress, kami mempermudah proses untuk menjadikan pembiayaan cepat dan mudah! Sama ada untuk membantu membayar untuk yuran pendidikan, kos perubatan, untuk pembelian motosikal mahupun kelengkapan rumah – skim pembiayaan kami berguna dengan pelbagai cara. Jika anda memerlukan pembiayaan yang cepat, mudah dan selamat, KashXpress adalah produk yang sesuai untuk anda.

Pembiayaan
Peribadi-i

Pengubahsuaian rumah, perbelanjaan perkahwinan, atau percutian yang tertangguh begitu lama? Dapatkan Kash segera dengan skim pembiayaan jangka pendek ini. Dengan pembayaran balik rendah bermula dari serendah RM95 sebulan, tiada alasan untuk mengatakan tidak kepada KashXpress!

Pembiayaan
Motosikal-i

Bosan dengan kesesakan lalu lintas, memandu disekeliling mencari tempat letak kereta? Sebuah motosikal mungkin merupakan jalan penyelesaian untuk anda. Dengan pembayaran balik yang rendah bermula dari serendah RM80 sebulan, memiliki motosikal lebih mudah dengan KashXpress; hanya naik dan pandu!

Pembiayaan Perabot dan Peralatan Rumah-i

Mengimpikan TV saiz yang lebih besar? Atau adakah anda hanya mahu menyerikan rumah anda dengan perabot dan peralatan baru? Barang-barang ini memerlukan banyak kos. Tetapi jangan risau, KashXpress sedia membantu! Anda boleh mendapatkan semua ini dengan pembayaran balik yang rendah bermula dari serendah RM60 sebulan. Jom! Kita shopping sakan!

Bagaimana untuk Memohon?

Ianya Cepat, Mudah dan Selamat

Permohonan

Hantar permohonan anda secara online atau datang ke pejabat kami.

Penilaian

Dokumen yang dihantar kepada kami akan dikendalikan secara sulit.

Kelulusan

Setelah permohonan anda diluluskan, pengeluaran Kash adalah segera!

Senarai dokumen yang anda perlu sediakan

Scroll to Top